Rymd & Farkost

Applikationer & Produkter

Penlinks team arbetar hårt för att säkerställa att våra tjänster är av hög standard och är pålitliga. Genom tester och innovativt tänkande förbättrar vi våra produkter hela tiden. Vare sig du letar efter en standard, anpassad eller integrerad lösning så kan vi hjälpa dig!

Low Earth Orbit

Används i satelliter och rymd-baserade system

En låg omloppsbana (Low Earth Orbit – LEO) kräver en låg mängd energi för satellitplacering, tillsammans med våra gyro-lösningar blir det en enkel installation. Satelliterna som placeras runt den låga omloppsbanan ger hög bandbredd och sänker tiden för kommunikation. Våra gyro fungerar också på rymdstationer, genom att placera både satelliter och rymdstationer i LEO gör de mer tillgängliga för besättning och service.

Eftersom det kräver mindre energi att placera en satellit i LEO, behöver applikationen mindre kraft för framgångsrik placering. Den låga omloppsbana används för många kommunikationsapplikationer, till exempel Iridium telefonsystem. Vissa kommunikationssatelliter använder mycket högre geostationära banor och rör sig med samma vinkelhastighet som jorden så att de står stationära ovanför en plats på planeten, vilket möjliggörs ed våra gyro. Alla applikationer behöver ett gyroskop för att enkelt manövrera och stabilisera nämnda applikationer.

GI-CVG-N2103A GYRO är byggd med Coriolis-teknik för att leverera "accurate tactical grade" prestanda i ett litet, lättviktspaket. Med en förbättrad "Angular Random Walk" och en utmärkt kortsikts stabilitet är GI-CVG-N2103A perfekt för en krävande rymdapplikation.

Vi har också kameror som är lämpade för dessa applikationer.

⟶  Kontakta oss för mer information!

Rymdfarkost & Satelliter

Används i rymdapplikationer

Vi tillhandahåller vätskeförseglingslösningar för flygteknik. Våra produkter klarar av extrema temperaturcykler, starka vibrationer och g-krafter. Vi har lösningar till både den statliga och kommersiella flygindustrin, se våra exempel av kapacitetsdrivna svivlar som är skräddarsydda för att integreras inom luft- och rymdbaserade plattformrar.

Ladda ner vår rymd-broschyr (eng)
Öppnar i nytt fönster

Rymdbaserad solpandelssytem

Används inom rymdapplikationer

Vår partner DSTIs kompakta och "Low Earth Orbit" vätskevridande svivlar är kvalificerade för varje projekts specifikationer med användning av tätningsteknik optimerad för hög prestanda och lågt slitage.

Visste du att vi har elektrooptik och roterskarvar för denna applikation? Kontakta oss för mer information!

Ladda ner vår rymd-broschyr (eng)
Öppnar i nytt fönster

Framdrivning (Propulsion)

Används i rymdfarkoster

Vår partner DSTI erbjuder pålitliga lösningar för tät överföring av dagens krävande rymdapplikationer.

Våra 2-passage svivlar är utformade för rymdbaserade solkraftpaneler som är monterade på kretsande satelliter. Svivelns funktioner inkluderar en kundanpassad kompakt design som går att integrera med kundens utrustning och specialiserade tätningsmaterial för att möta strikta krav på tryckintegritet för applikationens miljö.

Läs mer om produkten här: https://www.dsti.com/rotary-unions/custom/project/OB-06112/