Low Earth Orbit

Används i satelliter och rymd-baserade system

En låg omloppsbana (Low Earth Orbit – LEO) kräver en låg mängd energi för satellitplacering, tillsammans med våra gyro-lösningar blir det en enkel installation. Satelliterna som placeras runt den låga omloppsbanan ger hög bandbredd och sänker tiden för kommunikation. Våra gyro fungerar också på rymdstationer, genom att placera både satelliter och rymdstationer i LEO gör de mer tillgängliga för besättning och service.

Eftersom det kräver mindre energi att placera en satellit i LEO, behöver applikationen mindre kraft för framgångsrik placering. Den låga omloppsbana används för många kommunikationsapplikationer, till exempel Iridium telefonsystem. Vissa kommunikationssatelliter använder mycket högre geostationära banor och rör sig med samma vinkelhastighet som jorden så att de står stationära ovanför en plats på planeten, vilket möjliggörs ed våra gyro. Alla applikationer behöver ett gyroskop för att enkelt manövrera och stabilisera nämnda applikationer.

GI-CVG-N2103A GYRO är byggd med Coriolis-teknik för att leverera "accurate tactical grade" prestanda i ett litet, lättviktspaket. Med en förbättrad "Angular Random Walk" och en utmärkt kortsikts stabilitet är GI-CVG-N2103A perfekt för en krävande rymdapplikation.

Vi har också kameror som är lämpade för dessa applikationer.

⟶  Kontakta oss för mer information!

Nyckelfunktioner
  • Litet format
  • Analogt gränssnitt
  • Enastående kortsiktsstabilitet
  • Utmärkt "Angular Random Walk"
  • Mycket hög MTBF
  • Miljömässigt robust
  • Lång livslängd

Rymdfarkost & Satelliter

Penlink tilhandahåller tåliga produkter som är utformade för de mest krävande atmosfärstryck. Våra produkter garanterar en pålitlig rymdlösning...

⟶  Läs mer

Rymdbaserad solpandelssytem

Penlink's kompakta och rymdanpassade svivlar är kvalificerade och testade för varje projekts specifikationer som använder sig av tätningsteknik...

⟶  Läs mer