2 minuters presentation om penlink!

VI ÄR PENLINK

Idag tillhandahåller Penlink AB tjänster som oberoende leverantör av elektromekaniska komponenter och servosystem för automationsindustrin och är baserad i Stockholm, Sverige. Penlink AB är sedan oktober 2016 en del av Addtech.

Penlinks team har stor erfarenhet av produkter inom denna sektor. Tillsammans med våra partners kan vi hjälpa våra kunder att effektivisera befintliga lösningar och hjälpa dem med design, planering och ny installation av komplexa övergripande lösningar.

OM ADDTECH

Addtech är en svensk börsnoterad teknikhandelskoncern. Verksamheten består av cirka 120 oberoende företag som säljer högteknologiska produkter och lösningar till kunder, främst inom tillverknings- och infrastruktursektorerna i cirka 20 länder. Addtech är börsnoterat på NASDAQ OMX Stockholm.

SÅ HÄR ARBETAR VI

På Penlink fokuserar vi på leverans och kvalitet i allt vi gör - från kommunikation, kundservice till vår skapande process. Det är viktigt för oss att vara engagerade, innovativa och värdera kundtillfredsställelse och låt oss inte glömma, vara öppna för förbättringar. På detta sätt kan vi alltid utvecklas och bli bättre i vad vi gör.

KOMPLETTA SYSTEM OCH DELSYSTEM

Vår kompetens gäller inte enbart komponenter. Vi utvecklar delsystemenheter och kompletta boxsystem med mekanik för att omvandla komponenter som roterande leder, motorer, enheter, kodare, INS-komponenter / system och elektrooptik. Vår projektmetod gör att vi kan leverera konsekvent resultat och hög kvalitet.

SOCIALT ANSVAR

Företagets allmänna mål är att möta kunder, aktieägare och partners krav och förväntningar på en hållbar verksamhet. Att arbeta med CSR innebär att Addtech tar ett långsiktigt ansvar att arbeta med utveckling av samarbete, miljö och lönsamhet. Att arbeta från en tankegång av CSR innebär att vi blir starkare inom vår bransch och blir ett bättre val än andra företag.

KVALITET

På Penlink fokuserar vi på att leverera kvalitet i allt vi gör - från kommunikationen och kundservice till våra egna processer. Det är viktigt för oss att vara engagerade, innovativa och värda kundtillfredsställelse och låt oss inte glömma, vara öppna för förbättringar. På detta sätt kan vi alltid utvecklas och bli bättre på det vi gör.

Eftersom att vår verksamhet har en begränsad indirekt miljöpåverkan (vi driver inga fabriker) arbetar vi ständigt på förbättringsåtgärder inom de områden där vi kan göra skillnad. Som ett exempel på detta kommer idag över hälften av el som används i hela Addtech-koncernen från förnybara källor. Vi föreslår också en produkt/lösning som har mindre inverkan på miljön som ett första steg. En annan viktig faktor som kan få konsekvenser är vår transportverksamhet. Därför försöker vi alltid ta hänsyn till miljöprestanda vid val av transportmetoder. Vi är certifierade enligt ISO 14001: 2015.

Produkter

 • ELEKTRO-OPTIK

  Kameror, Bildförstärkare, Integrerade lösningar och Detektorer.

  Visa produkter

 • ROTERSKARVAR

  Elektriska släpringar, Svivlar, FORJ, RF Roterskarvar och Kabeltrummor.

  Visa produkter

 • SERVO

  Complete Actuators, Motorer, Resolvers och Drives.

  Visa produkter

 • PULSGIVARE

  Elektriska pulsgivare och Magnetiska Pulsgivare.

  Visa produkter

 • TRÖGHETSENSORER

  Accelerometrar för navigation och Gyros.

  Visa produkter

 • LÅT OSS PRATA AFFÄRER!

  Kontakta oss idag för att prata om morgondagens affärer. Klicka på länken nedan för att komma till vårat kontaktformulär och skicka in din förfrågan. Vi återkommer så snabbt vi kan. Under tiden kan du läsa våra applikationsblad för mer information angående Penlinks arbete.

  Råder det om ett akut ärende eller behöver du ett snabbt svar? Kontakta oss direkt på info@penlink.se eller 08-551 158 90.