We are Penlink

Vi har lösningar för elektromekaniska komponenter, elektro-optik och servo system

Roterande Överföring

Pålitliga lösningar  ⟶

Vi levererar de bästa standardprodukterna på marknaden, hittar du en nästintill perfekt standardprodukt för din applikation kan vi modifiera den till att uppfylla dina krav.

Släpringar | Svivlar | Fiber-Optik

Pulsgivare

Kraftfulla produkter  ⟶

Om du är intresserad av att lära dig mer om modifierade och anpassade pulsgivare, gå vidare till vår produktsida för pulsgivare och ta reda på mer!

Elektriska | Magnetiska

We are Penlink

På Penlink fokuserar vi på att leverera kvalité i allt vi gör, från kommunikation, kundservice till vår kreativa och skapande process. Det är viktigt för oss att vara engagerade, innovativa och värdera kundtillfredsställelse.

Vår kompetens ligger inte enbart i komponenter, vi utvecklar delsystemen och kompletta boxsystem med mekanik för att integrera komponenter som roterskarvar, motorer, motorstyrning, pulsgivare, INS-komponenter/tröghetssensorer och elektrooptik. Vår projektmetod gör att vi kan leverera konsekvent resultat och hög kvalitet.

Läs mer i vår 2 minuters presentation av Penlink!  ⟶

 

Håll dig uppdaterad på vårt arbete

Följ oss på LinkedIn för att se nyheter och när vi publicerar nya applikationsblad samt produkter.

Klicka här för att komma till Penlink's företagssida  ⟶

 

Starta ert nästa projekt med oss!

Letar du efter mer information, kontakta oss via vårt formulär så besvarar vi er inom kort. Vill du ha ett snabbare svar? Ni når oss direkt på vår mejl eller via telefon.

E-mail: info@penlink.se
Kontor: +46 8-551 158 90