Om oss

Penlink är ett nordiskt företag med storskalig prestanda

Idag erbjuder Penlink AB tjänster som oberoende leverantör av elektromekaniska komponenter och servosystem för automationsindustrin och är baserad i Stockholm. Sedan oktober 2016 ingår Penlink AB i Addtech.

Leverantör av produktlösningar till komplexa delsystem

Penlinks team har stor erfarenhet av produkter inom denna sektor. Tillsammans med våra partner kan vi hjälpa våra kunder att effektivisera befintliga lösningar och hjälpa dem med design, planering och ny installation av komplexa och övergripande lösningar.

Addtech är en svensk börsnoterad teknikhandelskoncern. Verksamheten omfattar cirka 150 dotterbolag som säljer högteknologiska produkter och lösningar till kunder, främst inom tillverknings- och infrastruktursektorerna i cirka 20 länder. Noterat på NASDAQ OMX Stockholm.

Läs Addtechs Allmänna Villkor här!

Addtech

Värdeskapande teknikhandel

Penlink är idag en del av Addtech, ett kooperativ med fokus på industriteknik som bidrar till värde mellan tillverkare och kunder när man arbetar med ett projekt. Addtech arbetar inom olika branscher av högteknologiska produkter och innovationer. Addtech har ca. 3000 medarbetare, en årsomsättning på cirka 8 miljarder kronor och säljer till nästan 20 olika länder.

Storskalig prestanda i ett litet företag

Addtech består av cirka hundra oberoende företag som ständigt rör sig för att vara den ledande leverantören av produkter och tjänster för sin bransch. Företagets kärna innefattar att utöva företagskultur som; affärsansvar och teknisk expertis som viktig terminologi, liksom flexibiliteten för småföretag i kombination med kooperativets breda nätverk, resurser och finansiell styrka.

Samverkan och medskapande

Försäljning och handel med standardprodukter är basen för verksamheten med hög teknisk kompetens, långsiktiga kundrelationer och förståelse för kundverksamhet. Detta leder ofta till ett djupt samarbete och utveckling av kundanpassade produkter, lösningar och tjänster. Addtech-aktien är noterade på NASDAQ OMX Stockholm.

Värdering

Samverkansansvar

Företagets allmänna mål är att möta kunder, aktieägare och partners krav och förväntningar på en hållbar verksamhet. Att arbeta med CSR innebär att Addtech tar ett långsiktigt ansvar att arbeta med utveckling av samarbete, miljö och lönsamhet. En tankegång av CSR innebär att vi blir starkare inom vår bransch och blir ett bättre val än andra företag.

Läs mer om CSR här!

Uppförandekod

Addtechs mål är att skapa mervärde för sina intressenter och utveckla relationer med respekt, ansvar och hög kvalitet. Addtech arbetar tillsammans med sina affärspartners för att skapa positiva förändringar och uppmuntra dem att följa vår uppförandekod.
Läs mer om vår uppförandekod

Lever vi inte efter hur vi predikar? Om du märker att vi inte följer våra värderingar, kan du rapportera det med hjälp av "Whistleblower".
Klicka här för att använda Whistleblower

Kvalité

På Penlink fokuserar vi på att leverera kvalité i allt vi gör - från kommunikation, kundservice till våra egna processer. Det är viktigt för oss att vara engagerade, innovativa och värda kundtillfredsställelse och låt oss inte glömma, öppna för förbättringar. Vi kan alltid utvecklas och bli bättre på vad vi gör.

Vi är certifierade enligt ISO 9001: 2015.

ISO 9001:2015 ​
Läs vår kvalitéspolicy

Miljö

Eftersom vår verksamhet har en indirekt miljöpåverkan (vi driver inga fabriker) så arbetar vi ständigt på förbättringsåtgärder inom de områden där vi kan göra skillnad. Idag är det mer än hälften av all el som används i hela Addtech-koncernen som kommer från förnybara källor. Vi föreslår också en produkt/lösning som har mindre inverkan på miljön som ett första steg. En annan viktig faktor som kan få konsekvenser är vår transportverksamhet. Därför försöker vi alltid ta miljöprestanda med hänsyn till transportmetoderna.

Vi är certifierade enligt ISO 14001: 2015.

ISO 14001:2015
Läs om vår miljöpolicy

Order

Beställningsförfrågningar

Vänligen skicka alla beställningsförfrågningar till oss via penlink.se. Allmänna förfrågningar ska skickas till info at penlink.se Om du har en personlig kontakt hos Penlink kommer e-postadressen att vara förnamn.efternamn at penlink.se.

Om du vill komma i kontakt med oss på Penlink kan du skicka en förfrågan till oss via vårt formulär, en av våra försäljningsingenjörer kommer då så snart som möjligt kontakta dig!

Returer

Om en kund önskar returnera en produkt, ska de alltid få ett godkännande från Penlink AB före retur. Skicka ett mejl till RMA at penlink.se för godkännande.

Produkten ska på kundens bekostnad och risk skickas tillsammans med en anmälan om retur. Blanketten för returanmälan kan erhållas från Penlink. Returer utan bifogad anmälan om retur eller godkännande från Penlink AB kommer inte att accepteras.