Robotar

Applikationer & Produkter

Penlinks team arbetar hårt för att säkerställa att våra tjänster är av hög standard och är pålitliga. Genom tester och innovativt tänkande förbättrar vi våra produkter hela tiden. Vare sig du letar efter en standard, anpassad eller integrerad lösning så kan vi hjälpa dig!

Samarbetsrobot

används inom robotik och fabriksautomation

Samarbetsrobotar har funnits sedan 1990-talet, men under senare år har framsteg inom sensorer och automationsteknik, förutom artificiell intelligens, ökat sin profil ganska väsentligt. Det möjliggör automatiserande uppgifter inom plockning, formsprutning, kvalitetsinspektion, montering, förpackning och palletering.

Penlink kan erbjuda en komplett lösning med kritiska nyckelfärdiga komponenter för att säkerställa säker och exakt rörelse, t.ex. elektriska släpringar och pneumatiska svivlar för kontinuerlig 360° kontinuerlig rörelse, hög noggrannhet på pulsgivare, kit-motorer och motorstyrning.

Flera av våra systerföretag inom Addtech fokuserar på denna bransch och vi kan tillsammans som ett team erbjuda en komplett lösning för din samarbetsrobot!

Industriella Robotar

Används inom robotik och fabriksautomation

Penlinks kostnadseffektiva, lätta och pålitliga roterande transmissionslösningar minskar underhållskostnaderna och förbättrar effektiviteten och säkerheten för materialhantering. Våra applikationsexperter arbetar direkt med våra kunder för att utveckla roterande överföringslösningar för att uppfylla de exakta kraven för varje robothanteringsapplikation.

Pålitlig flödesreglering av hydraulik och pneumatik, elektrisk signal- och effekthantering är avgörande för klämoperationer.

Visste du att vi också kan hjälpa dig med rörelsekontrollen och positionering i din robot?

Lägesställare

Används inom robotbranschen

Lägesställare används i svetsapplikationer för ökad flexibilitet, produktivitet och kvalitet. Genom att rotera den del som behöver svetsas kan den förkorta svetstiden med så mycket som 70%.

Penlink kan erbjuda utökad funktionalitet och funktion, genom våra roterande överföringslösningar, genom överföring av media som tryckluft, hydraulolja eller kylning. El- och datasignal (PROFINET / CAN-Bus / ASI), kan även kombineras med hög strömöverföring och jordningsringar/borstar.

Anpassad design gör det möjligt för vår produkt att passa in i dina installationer.

Svetsstation

Används inom robotbranschen

Svetsstationer/roterande svetsbord måste både överföra datasignaler, hög ström och jordning för svetsning.

Penlink kan erbjuda utökad funktionalitet genom våra roterande transmissionskomponenter, genom att överföra media som tryckluft, hydraulolja eller kylning eller el- och datasignal (PROFINET/CAN-Bus / ASI).

Anpassad design gör att vår produkt passar in i dina installationer och levereras med kablar och kontakter enligt dina specifikationer.

Visste du att vi kan integrera elektriska släpringar, pneumatiska svivlar, pulsgivare i ett hus med kontaktering?