Vindkraft

We deliver your solution

Dagens ledande vindkraftverkstillverkare kräver pålitliga, högpresterande komponenter som kan arbeta kontinuerligt i de tuffaste miljöerna, ofta på avlägsna platser, där underhåll är svårt och kostnadskrävande.

Våra vätskesvivlar för hydrauliska bladsystem levererar pålitlig hydraulkraft till bladaktuatorer för ökad produktivitet och mindre underhållsrelaterad stillestånd - med andra ord för att avsevärt minska drift- och underhållskostnaderna.

Våra elektriska släpringar kan integreras i svivlarna för vätska, vilket ger signal och kraft för hydraulisk "Pitch Control". Ofta integrerad med blixtskydd, värmare och pulsgivare. Vi har också gjort och sålt flera lösningar med integrerad FORJ (Fiber Optic Rotary Joint).

Med över 2000 svivlar i drift hos våra kunder levererar våra prövade lösningar med resultat av högsta prestanda för både land och havsmiljöer.

Visste du att vi har pulsgivare för elektrisk pitchkontroll?

 

NEDLADDNINGAR
Wind Power Brochure

Application Notes

Lär dig mer om våra produkter

Vår applikationsblad visar våra produkter i relevanta sammanhang för att göra det lättare för dig att förstå varför våra produkter är de bästa på marknaden. Vi har inte bara standardlösningae, vi erbjuder också modifierade och kundanpassade lösningar som du kan beställa.

Application Notes