Fabriksautomatisering

Applikationer & Produkter

Penlinks team arbetar hårt för att säkerställa att våra tjänster är av hög standard och är pålitliga. Genom tester och innovativt tänkande förbättrar vi våra produkter hela tiden. Vare sig du letar efter en standard, anpassad eller integrerad lösning så kan vi hjälpa dig!

Rengöringssystem

Används inom Fabrikautomation

Våra lösningar för flasktvätt och rengöringssystem uppfyller utmaningarna vid begränsat utrymme och krav på hög renlighet. Kravbilden från kund är att leverera en tillförlitlig och effektiv produkt för rengöring före flytande fyllning, kapsylering, märkning och övriga förpackningsfaser. Vi erbjuder specialiserade och högpresterande svivlar och roterande tidventilprodukter avsedda för överföring av ånga, vatten, luft och andra typer av medier. Dessa komponenter kan kombineras med elektriska släpringar för kontinuerlig signalöverföring över 360° rotation. Vi kan också erbjuda standardenheter.

Flowpack

Används inom fabriksautomatisering

Senaste generationens Flowpack-maskiner måste kombinera flexibilitet och låga kostnader. Vi kan erbjuda lösningar för dessa system tillsammans med Penlinks systerbolag. Genom att erbjuda ett komplett paket, från HMI och PLC till servomotorerna baserade på EtherCAT fältbuss. Vi tillhandahåller lösningar för den roterande överföringen, såsom pulsgivare och elektriska släpringar. Vårt breda sortiment av drivelektronik kan också hjälpa er med rörelsekontrollen.

⟶  Kontakta oss för mer information!

Palletering

Används inom fabriksautomatisering

Vi erbjuder ett brett utbud av elektriska släpringar till olika palleteringsapplikationer. Släpringen kan överföra data, signal, ström. Vi kan modifiera standardlösningar som passar er applikation! I moderna palleteringssystem har rörelsekontrollen blivit mer avancerad. Statisk positionering till dynamisk rörelsekontroll som fungerar som en industrirobot, vi har rörelsekontrollösningen för dig!

Roterande Fyllningssystem

Används inom fabriksautomatesering

Tillsammans med vår partner DSTI, kan vi leverera tätningslösningar för roterande fyllnadsutrustning med en pålitlig vätsketransmission för ett brett viskositetsområde. Våra produkter är skräddarsydda för varje unik vätskefyllning och innehåller högpresterande tätningar, material och plätering för avancerat korrosionsskydd som ger överlägsen prestanda och utökad livslängd. Produktlösningarna kan utformas så att de är lätta att integrera och uppnå krav från FDA.

Visste du att vi kan integrera vår svivel med en elektrisk släpring?

Roterbord

Används inom fabriksautomatisering

Pålitlig tillförsel och flödesreglering av hydraulik och pneumatik är avgörande för klämningsoperationer. Vi erbjuder högkvalitativa svivlar för kontinuerlig flödes- och roterande tidsventillösningar för styrning av flödet för att möta exakt vätska, driftstryck, hastighet och utrymme krav av varje unikt arbetshållande applikation.

Många av dessa applikationer kräver också elektrisk kraft och signaltransmission som löses med hjälp av en elektrisk släpring. Vi kan också hjälpa till med exakt positionering och rörelsekontroll!

Kontakta oss för mer lösningar

Lär dig mer

Om du inte kan hitta rätt applikations lösning för ditt projekt här kontakta oss istället så kan vi hjälpa er. Vi har gjort ett flertal olika projekt och applikationslösningar som inte är listade här.