Mobila Lösningar

Applikationer & Produkter

Penlinks team arbetar hårt för att säkerställa att våra tjänster är av hög standard och är pålitliga. Genom tester och innovativt tänkande förbättrar vi våra produkter hela tiden. Vare sig du letar efter en standard, anpassad eller integrerad lösning så kan vi hjälpa dig!

Grävmaskiner

Används inom bygg-& grävindustrin

Penlink erbjuder lösningar som hanterar hög chock och vibrationer, perfekt för mobila applikationer och tuffa miljöer. Vi levererar både hydrauliska och elektriska svivlar. Våra kundanpassade elektriska släpringar erbjuder ett brett utbud av kraft- och datasignaler (CAN Bus, DeviceNET, Ethernet, EtherCAT, PROFIBUS, PROFINET och andra protokoll på förfrågan).

Vår släpringsdesign, möjliggör ett ökat antal ringar, vilket betyder fler kretsar i samma utrymme och direkta 1:1 ersättningsalternativ (mekaniskt & elektriskt)

Ladda ner broschyr för grävmaskiner (eng)
Öppnas i nytt fönster

Gruv- & borrutrustning

Används inom bygg-& grävindustrin

Gruv- & borrningsoperatörer kräver pålitlig hydraulisk kraft för att försäkra sig om att sin utrustning är funktionell - jobb efter jobb. Våra roterande svivellösningar är unikt utformade för att möta kundernas krav och är byggda för överlägsen prestanda under svåra driftsförhållanden, inklusive hög vibration och belastning.

Vi kan kombinera dessa roterande lösningar med optiska/elektriska släpringar för signal och kraft. Optiska lösningar kombineras ofta med fjärrstyrda verktyg där kameror övervakar arbetsprocessen.

Visste du att vi levererar kabeltrummor med optiska och elektriska kablar? Vid behov kan vi också kombinera den med hydrauliska slangar och svivlar.

Ladda ner broschyr för tunga yrkesmaskiner (eng)
Öppnas i nytt fönster
993 KB PDF-Document

Mobila kranar

Används inom tungindustri

Våra roterande överföringspaket är utformade för distribution av hydraulkraft, el och elektriska signaler. Våra produkter minskar behovet av driftstopp och bidrar till låg undershållsbehov för tunga fordon som används inom byggnads-, jordbruks- och skogsbruk.

Visste du att vi kan integrera en sensor av ditt val, så som en magnetisk pulsgivare eller potentiometer i det roterande överföringspaketet?

Penlink kan också hjälpa till med en kabeltrum-lösning för bom-/kranförlängning. Kontakta oss för mer information!

Roterande Verktyg

Används inom tung industri

Mobila grävmaskiner, skogsmaskiner och kranar är utrustade med olika verktyg för att möjliggöra kontinuerlig rotation över 360° i de roterande delarna.

Penlink arbetar med ledande OEM-tillverkare av olika rotatorer och levererar både hydrauliska och elektriska svivlar. Med de ökande kraven på säkerhet och övervakning behöver denna utrustning dataöverföring. Penlink har ett brett sortiment av kompakta släpringar som är utvecklade för olika rotatorer, vi kan även kundanpassa och göra dessa produkter anpassade till era applikationer och krav.