Samarbetsrobot

We deliver your solution

Samarbetsrobotar har funnits sedan 1990-talet, men under senare år har framsteg inom sensorer och automationsteknik, förutom artificiell intelligens, ökat sin profil ganska väsentligt. Det möjliggör automatiserande uppgifter inom plockning, formsprutning, kvalitetsinspektion, montering, förpackning och palletering.

Penlink kan erbjuda en komplett lösning med kritiska nyckelfärdiga komponenter för att säkerställa säker och exakt rörelse, t.ex. elektriska släpringar och pneumatiska svivlar för kontinuerlig 360° kontinuerlig rörelse, hög noggrannhet på pulsgivare, kit-motorer och motorstyrning.

Flera av våra systerföretag inom Addtech fokuserar på denna bransch och vi kan tillsammans som ett team erbjuda en komplett lösning för din samarbetsrobot!

Kontakta oss för mer information!

 

APPLIKATIONENS FUNKTIONER

  • Komponenter som eliminerar driftstopp i säkerhetsfunktionerna
  • Lågprofil och hög noggrannhet på pulsgivare
  • Små släpringar som ger hög tillförlitlighet och kraftöverföring
  • Integrerade rotationsöverföringslösningar elektriska och pneumatiska
  • Intelligenta och mycket anpassningsbara enheter
  • Kit-motorer med hög effekt till viktförhållande

Application Notes

Lär dig mer om våra produkter

Vår applikationsblad visar våra produkter i relevanta sammanhang för att göra det lättare för dig att förstå varför våra produkter är de bästa på marknaden. Vi har inte bara standardlösningae, vi erbjuder också modifierade och kundanpassade lösningar som du kan beställa.

Application Notes