Försvar & Övervakning

Applikationer & Produkter

Penlinks team arbetar hårt för att säkerställa att våra tjänster är av hög standard och är pålitliga. Genom tester och innovativt tänkande förbättrar vi våra produkter hela tiden. Vare sig du letar efter en standard, anpassad eller integrerad lösning så kan vi hjälpa dig!

Gimbal

Används inom både övervakning & försvar

Vi erbjuder ett brett utbud av lösningar för gyrostabiliserade elektrooptiska gimbaler. Från roterskarvar (elektriska släpringar, fiberoptiska roterskarvar), pulsgivare, gyro, accelerometrar, ruggade kameror (SWIR, EMCCD, sCMOS) och motorer.

Visste du att vi har roterskarvslösningar för hög bandbredd - dataöverföring? Kontakta oss för mer information!

Optronikutrustning - Militärt

Används inom försvarsindustrin

Visste du att vi har kameralösningar som kan förses med ruggade linser? Kontakta oss för mer information och hur du som kund kan få hjälp av oss med ditt kommande projekt!

Pan & Tilt System

Används inom både övervakning & försvar

Vi erbjuder ett brett utbud av lösningar för gyrostabiliserade elektrooptiska gimbaler. Från roterskarvar (elektriska släpringar, fiberoptiska roterskarvar), pulsgivare, gyro, accelerometrar, ruggade kameror (SWIR, EMCCD, sCMOS) och motorer. Visste du att vi har roterskarvslösningar för hög bandbredd - dataöverföring?

⟶  Kontakta oss för mer information!

Stabiliserad Elektrooptik

Används inom både övervakning och försvarsindustrin

Vi erbjuder ett brett utbud av lösningar för gyrostabiliserade elektro-optiska system. Det kan vara luftburet, på land, eller på ett fartyg. Från roterskarvar (elektriska släpringar, fiberoptiska roterskarvar), pulsgivare, gyro, accelerometrar, robusta kameror (SWIR, EMCCD, sCMOS), enheter och motorer.

Visste du att vi har rotationsöverföringslösningar för hög dataöverföring? Kontakta oss för mer information!

Radar

ANVÄNDS INOM FÖRSVAR

Moderna radar måste ha tillgång till hög dataöverföring och noggrann rörelsekontroll. Vi kan hjälpa dig att anpassa en roterskarvslösning (elektriskt släpring, svivel, fiberoptisk roterskarv och/eller RF-roterskarv med pulsgivare integrerad). För att hitta norr, har vi tröghetssensorer/INS lösningar. Våra kundanpassade drivelektronik kan hjälpa dig med rörelsekontrollen när man använder momentmotorer/direktdrivna motorer.

Kylsystem för radar

ANVÄNDS INOM BÅDE ÖVERVAKNING & FÖRSVAR

Minska utrymme, vikt, kraft och kylbehov med vår partner DSTIs pålitliga och kostnadseffektiva svivlar för militära radarsystem. DSTIs kundanpassade svivlar för radartillämpningar minimerar driftstopp och ger hela livslängden kostnadsreduktioner. DSTIs svivlar är konstruerade för havs-, mark-, luft- och rymdbaserade försvars- och övervakningsradarsystem, och ger pålitlig, kostnadseffektiv och beprövad teknik som möter utmaningarna hos moderna radar och andra krav på radarkylning/system.

Tänk på att vi kan integrera sviveln med elektriska släpringar, fiberoptiska roterskarvar och pulsgivare. Kontakta oss för mer information.

Vapenstationer

ANVÄNDS INOM FÖRSVAR

Vi erbjuder ett brett utbud av lösningar för gyrostabiliserat elektrooptiskt system. Det kan vara luftburet, på land, på ett fartyg. Från roterskarvar (elektriska släpringar, fiberoptiska roterskarvar), pulsgivare, gyro, accelerometrar, avancerade kameror (SWIR, EMCCD, sCMOS), drivelektronik och motorer.

Våra motorer, pulsgivare och gyro sitter i höjdaxeln idag på flera plattformar för att ge noggrannhet och stabilisering av plattformen.

Våra motorer, pulsgivare och släpringar sitter i sidledaxeln idag på flera plattformar som säkerställer rörelsen och kommunikationen i vapenstationen.

Visste du att vi har elektrooptiska lösningar för vapenstationer? Kontakta oss för mer information!

UAV (Drönare)

ANVÄNDS INOM BÅDE ÖVERVAKNING & FÖRSVAR

Ett obemannat luftfarkost (UAV), allmänt känt som en drönare, är en luftfarkost utan en mänsklig pilot ombord. UAV-enheter är en del av ett obemannat flygsystem (UAS), som inkluderar en UAV, en landbaserad kontrollenhet och ett kommunikationssystem mellan de två.

Komponenter som små direktdrivna ställdon, elektriska släpringar, drivelektronik, kameror, transmissionsenheter säkerställer oavbruten kommunikation med marken. Kontakta oss för mer information!